Uw auto in betrouwbare handen!GENOEG VAN DUUR AUTO ONDERHOUD?

Bij PK's Autoservice in Raalte onderhouden we alle merken en type's auto's: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose.
Is de auto aan onderhoud toe? Naar PK's Autoservice! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Bel 06 83 93 46 20 of vraag een online prijsopgave.
ONDERHOUD


AUTO ONDERHOUD, GOED EN BETAALBAAR BIJ PK's AUTOSERVICE
Bij PK's Autoservice in Raalte staat een gedreven team voor u klaar om uw auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. PK's Autoservice is hét bedrijf voor het onderhoud van uw auto.
DAAROM IS EEN ONDERHOUDEN AUTO BELANGRIJK

Goede kans dat uw auto, naast uw huis, uw meest kostbare bezit is. Met goed onderhoud aan uw auto blijft uw auto veilig en betrouwbaar. Onze goed opgeleide technicie weten alles van uw auto en controleren uw auto tijdens een onderhoudsbeurt. Zo kunt u elke dag in uw auto stappen zonder zich zorgen te maken over het functioneren van de auto.

 


AIRCOSERVICE EN AIRCO ONDERHOUD

Als het muf ruikt als u in de auto stapt of als de airco niet kan voorkomen dat de ruiten beslaan, dan is het aircosysteem aan een reiniging toe .OOK BELANGRIJK BIJ VOCHTIGE OMSTANDIGHEDEN

Een schoon en fris klimaat in de auto is uiterst belangrijk. Een goed functionerende airco zorgt voor een frisse, koele lucht in de zomer en bij vochtige omstandigheden voorkomt de airco dat ramen beslaan.BACTERIËN EN IRRITATIES DOOR EEN SLECHT WERKENDE AIRCO

Een aircosysteem dat slecht functioneert kan allergische reacties tot gevolg hebben. Denk daarbij aan verkoudheid, grieperig gevoel, geïrriteerde luchtwegen, keelpijn en tranende ogen. Mensen met minder weerstand zoals ouderen en kleine kinderen zijn sneller vatbaar voor bacteriën in de airco.
Door de airco jaarlijks te laten reinigen wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd, ook tijdens de langere ritten.

Wij hebben de juiste apparatuur om de airco te reinigen. Wij werken met de nieuwste apparatuur, die ook geschikt is voor installaties die werken met het 1234YF koudemiddel.
Maak een afspraak en rij met een schone en frisse airco weer de weg op.DE VOORDELEN VAN AIRCO REINIGING

>> Gezonde en frisse lucht
>> Verwijdering van bacteriën, gisten en schimmels
>> Voorkomen allergische reacties
>> Geen beslagen ramen in koudere periodes
>> Een veilig en comfortabel klimaat voor het hele gezin

 


PK's AUTOSERVICE: EXPERT IN ONDERHOUD AAN HYBRIDE- EN ELEKTRISCHE AUTO’S


ONDERHOUD HYBRIDE- EN ELEKTRISCHE AUTO'S

Voor het onderhoud aan uw hybride- of elektrische auto (PHEV/EV) gaat u naar PK's Autoservice. Het team van PK's Autoservice heeft alle kennis in huis om goed onderhoud voor u uit te voeren. Uw hybride- of elektrische auto verdient goed onderhoud.


ALLE MERKEN EV EN PHEV

Vanzelfsprekend is bij ons de kennis in huis voor het onderhoud van alle merken EV's en PHEV's. Wij zorgen ervoor dat uw auto volgens fabrieksvoorwaarden wordt onderhouden met behoud van garantie, zodat u met een gerust hart kunt autorijden.


STEEDS VAKER HYBRIDE EN ELEKTRISCH

Het aanbod aan hybride- en elektrische auto's is de laatste jaren flink gegroeid, net als de vraag hiernaar. Het onderhoud van deze zuinige auto's vergt echter specifieke kennis. Bij PK's Autoservice hebben de autotechnici alle opleidingen gevolgd om uw EV en PHEV te onderhouden.
U kunt het onderhoud van uw hybride- of elektrische auto dus toevertrouwen aan ons.


WAAROM EV/PHEV ONDERHOUD Bij PK'S AUTOSERVICE?

>> PK's Autoservice

is altijd bezig met een groene toekomst

>>

goed opgeleid en gecertificeerd personeel

>>

veilig werken volgens de NEN 3140 norm

>>

alle werkzaamheden voor concurrerende prijzen

>>

altijd de juiste onderdelen

>>

werken met de juiste gereedschappen

>>

enthousiast personeel

>>

persoonlijke benadering
AUTOMAAT SPOELEN - AUTOMAAT FLUSHEN


PROBLEMEN MET UW AUTOMAAT? EEN SPOELBEURT IS NODIG WANNEER:


Heeft u klachten over de automatische versnellingsbak in uw auto?

>> De automaat schokt tijdens het doorschakelen
>> De automaat heeft moeite met het kiezen en vasthouden van een versnelling
>> De kick-down functie werkt niet goed meer
>> Het toerental van de automaatbak schommelt
>> De automaat slipt tijdens het schakelen
>> Het brandstofverbruik wordt hoger

In de praktijk merken wij dat dit soort klachten regelmatig worden veroorzaakt door een vervuilde automaatbak en verouderde ATF olie. Wanneer je de automatische versnellingsbak laat spoelen is er een reële kans dat de klachten afnemen of zelfs geheel oplossen.


HOE WERKT HET?

Onze geavanceerde spoelmachine wordt aangesloten op de automatische versnellingsbak. Deze machine pompt de oude olie uit de versnellingsbak en voegt de nieuwe olie toe. Met deze spoeling worden alle onderdelen voorzien van de nieuwe olie zoals, koppelomvormer, oliekoeler en olieleidingen. Indien nodig zal er een reiniger worden toegevoegd en tevens zal worden bepaald of het oliefilter van de automatische versnellingsbak vervangen dient te worden.


TRANSMISSIEOLIE REPAREERT NIET!

Een slijtage slag in de versnellingsbak wordt niet verholpen door het spoelen/ Flushen van de olie. Klachten zullen altijd verminderen maar zullen de slijtage in de bak niet kunnen verhelpen.


PREVENTIEF SPOELEN

De autofabrikanten geven vaak op dat de automatische versnellingsbak is voorzien van "long-life"olie wat helaas niet "voor altijd" betekent. Ook wanneer er nog geen klachten zijn is het advies om na 60.000 / 80.000 KM of elke 2-3 jaar, de automatische versnellingsbak preventief te laten
spoelen/ Flushen om zo dure reparaties in de toekomst te voorkomen.


PKs AUTOSERVICE
Almelosestraat 49
8102 HB  Raalte
Telefoon 06 83 93 46 20
info@pksautoservice.nl

Copyright © PKs Autoservice 2020. All right's reserved.